Hiihdon 1-tason valmentajakoulutus Juvalla 28.-29.9.2019.

2.9.2019

Hiihdon 1 tason valmentajakoulutus järjestetään 28.-29.9.2019 Juvalla. Paikka varmentuu syyskuun alussa. Juvan urheilijat sai ministeriöstä seuratukea yhdessä seitsemän piiriseuran kanssa (Juva, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava, Mikkeli, Kangasniemi ja Mäntyharju ). Seuratuella koulutetaan mm. seuraohjaajia, jotka pystyvät ohjaamaan lapsia ja nuoria yhteisissä seuran harjoituksissa. Liiton ykköstason valmentajakoulutus on 150 €/henkilö, mikä sisältää koulutuksen, materiaalin sekä kirjan. Tavoitteena oli saada jokaisesta seuratukiseurasta vähintään 3-ohjaajaa koulutukseen, mutta toivottavasti on enemmänkin. Kaikkien näiden seurojen osallistujien koulutuspaketit (150 euroa/hlö) maksetaan seuratuesta.

Laittakaa ilmoittautumiset viimeistään pe 13.9. mennessä osoitteeseen: markku.kaipainen@storaenso.com  Lisätietoja joko sähköpostin kautta tai puhelimella 0400 256257, Markku Kaipainen

Majoitusjärjestelyjä löytyy mm. Kotijärven Loma-asunnoilta. Seuratukiohjaajien majoituskulut menisivät myös seuratuen kautta ja illan aikana voisi tehdä yhteisiä suunnitelmia tulevalle vuodelle.