St.Michel talkoolaisten infoa ja koulutus

8.7.2019

Päivitämme tähän uutiseen talkoolaisille tarkoitettua tapahtumainfoa.

St.Michel ravit 20.-21.7.2019
 

Mikkelin Hiihtäjät huolehtivat tapahtuman lipunmyynnistä, lipuntarkastuksesta, liikenteenohjauksesta ja mukana on myös pieni järjestyksenvalvojien ryhmä.

Asiakaspalvelu

Olemme tapahtuman "ensimmäiset kasvot" eli kävijä kohtaa todennäköisimmin meidän talkooporukan ensimmäisenä. Toivotetaan tervetulleeksi raviväki ja pidetään hyvää mieltä yllä, satoi tai paistoi!

Meiltä kysytään myös paljon tapahtumaan liittyvää asiaa. Jokainen talkoolainen tutustuu ennakkoon tapahtumainfoon http://www.stmichel.fi/.

Paikalle

Lipuntarkastajat ja -myyjät su 9:30. Kokoontuminen tarkastajat vanhan pääportin eteen ja myyjät ravintolakatsomon taakse.

Liikenteenohjaajat paikalle klo 9 vanhalle pääportile.

 

Työskentely tapahtumassa

Talkoolaisena saat rannekkeen, joka oikeuttaa liikkumiseen tapahtuma-alueella ja jolla saa toimihenkilötarjoilut. Lipunmyyjille tulee järjestäjän puolesta tapahtumapaidat. Muut toimihenkilöt käyttävät huomio- tai järjestyksenvalvojaliivejä. Oma keltainen huomioliivi on hyvä ottaa varoilta mukaan.

Toimihenkilöille on varattu pysäköintialue tallialueen vieressä, johon pääsee lupalapulla. Talkoolaisille on tarjolla lämmintä ruokaa klo 16 saakka ja kahvia klo 17 saakka jäähallin alakerrassa, käynti jäähoitokoneen ovesta, tallikahvion lähettyviltä. Ruokailutilassa myös wc:t, joihin pääsee lähes jonottamatta.

Varaa itsellesi riittävästi juotavaa ja pientä purtavaa. Kiireisimpään aikaan emme ehdi tauoille.

Varaudu myös sään mukaiseen asustukseen, sadesäällä esim. vaihtovaatteita, helteellä myyntikoppiin voi ottaa puhaltimen.

Vaikka jokaiselle on nimetty oma tehtävä tapahtumaan, tehdään talkoot yhdessä. Jos oma homma näyttää hoituvan, voit tarjota apuasi johonkin toiseen pisteeseen.

Koulutus

Talkoolaisten koulutus järjestetään pe 19.7.2019 Ravintolakatsomon pohjakerroksessa. Kokoontumisaika klo 17 (Liveto paikalla).

Koulutukseen osallistuminen on EHDOTTOMAN TÄRKEÄÄ! Tänä vuonna on käytössä täysin uudet maksupäätteet, lipputulostimet ja lipunlukijat. On hyvä osata eri tehtävien hoitaminen, jotta mm. sairastapauksessa voit siirtyä eri tehtävään.

Koulutuksen yhteydessä talkoolaiset saavat rannekkeet, pysäköintiluvat ja lipunmyyjien paidat.

Talkootuotto

Seuran talkootuotto muodostuu paikanpäällä myytyjen lippujen ja käsiohjelmien myyntiosuudesta, joten kannustakaa ihmisiä ostamaan liput vasta paikan päältä. :)

Yhteystiedot

Liveto (kassat, lipputulostimet, maksupäätteet ja lipunlukijat: Lauri Hirsilä, p. 050 550 0938

Liikenteenohjaus, lipuntarkastus, JV: Auvo Hurri, p. 050 523 0649

Lipunmyynti: Mervi Hotokka, 040 728 3250, talkoolaisten wa-ryhmä