Liity sinäkin seuramme kannustajaksi!

2.1.2020

Liity Sinäkin seuramme kannustajaksi!                                      

      

Osuuskauppa Suur-Savo on valinnut seuramme vuoden 2020 Kannustajiin, jonka kautta jaetaan tukea lasten-ja nuorten liikunta-sekä urheiluseuroille.     

Sinäkin voit tukea seuramme toimintaa liittymällä seuramme kannustajaksi!

Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 20 000 euroa tukea vuodelle 2020 Kannustajiin valittujen lasten- ja nuorten liikunta-sekä urheiluseurojen kesken. Tuki valituille seuroille määräytyy kunkin seuran kannustajiksi ilmoittautuneiden saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2020.

Kannustajaksi voi ilmoittautua Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen 2.1.2020 alkaen osoitteessa www.s-kanava-fi . Sivujen” kirjaudu”- osiossa pääsee pankkitunnuksilla omiin tietoihin. Omien tietojen” Osallistu ja vaikuta”-osiosta löytyy Kannustajiin valitut seurat ja siellä voi liittyä seuramme kannustajaksi.

Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Osuuskauppa Suur-Savon Asiakaspalvelupisteessä, joita ovat Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan Prisma, Sokos Savonlinna sekä
S-Pankkipiste Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä.

Vaikka kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen,  kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa. Jäsennumero löytyy S-Etukortista ja alkaa numerosarjalla 0524.

Seuramme  kannustajiksi ilmoittautuneille maksetaan oma, henkilökohtainen Bonus Osuuskauppa Suur-Savosta ja S-ryhmästä tehdyistä ostoista normaalisti. Kannustajien kautta maksettava summa on osuuskaupan maksama lisätuki seurallemme.

Mitä enemmän seurallamme on kannustajia ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on seurallemme maksettava tukisumma.

 

Nyt siis kannattaa ryhtyä kannustajaksi ja olla näin tukemassa seuramme toimintaa!