Hippo-hiihdot Rantakylässä 7.3!

3.3.2020

Hippo-hiihdot liikuttaa jälleen lapsiperheitä Mikkelissä!

 

Suur-Savon Osuuspankki järjestää perinteiset Hippo-hiihdot lauantaina 7.3.2020 klo 13 Rantakylän kentällä, joka pullistelee tuolloin nuoria sivakoijia perheineen. Hippo-hiihdot järjestetään yhteistyössä Etelä-Savon Liikunnan, Mikkelin Hiihtäjien ja Savilahden Urheilijoiden kanssa. Hiihtämään ovat tervetulleita kaikki vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneet, hiihdoissa ei ole ajanottoa.

 

Erilaisiin Hippo-tapahtumiin osallistuu vuosittain yhteensä tuhansia lapsia eri puolilla Etelä-Savoa. Hippo-hiihdot ovat monelle ensimmäinen kosketus pankkimaailmaan kuin myös itse urheiluun. Hippo-hiihdot ovat liikuttaneet ison määrän lapsia vuosien varrella – Mikkelin Hippo-hiihtoja on järjestetty vuosikymmenten ajan. Osa 80-luvun hippohiihtäjistä tuo nyt omia lapsiaan liikkumaan. Parasta on kuitenkin se, että kaikki voittavat: jokainen osallistuja palkitaan Hippo-mitalilla ja kisoissa on mehutarjoilu.

 

Hippo-hiihtoihin voi ilmoittautua 5.3. mennessä osoitteessa: www.lyyti.in/MikkelinHippohiihdot2020 tai tapahtumapaikalla klo 12.30 alkaen.