Hiihtokoulu

Tarkastakaa kotona, ovatko välineet vaihtuneet. Ajanottokopissa on vielä yhdet mustat sauvat ilman omistajaa.
PDF-tiedostoJunnujen välineet ja varusteet.pdf (15 kB)
Opas välineiden hankinnan tueksi

Jatkoa hiihtokoululle!

Hiihtokoulu 2018 on ollut erittäin onnistunut; lapset ja ohjaajat ovat olleet innoissaan ja kehitystä on tapahtunut suurin harppauksin.

Koska intoa on, järjestämme 7. - 28.3.2018 jatkohiihtiksen.

Ryhmään otetaan mukaan n. 8-11-vuotiaita, hiihdossa jo edistyneitä lapsia, joilla on halu parantaa taitojaan ja kehittyä kunto- tai kilpahiihtäjänä. Jatkohiihtiksen osallistumismaksu on 15€, ja hiihtokoululaisille jo lunastettu Ski-Passi toimii vakuutuksena.

Harjoitukset pidetään yhteistyössä MH:n kilparyhmän kanssa ja paikka voi vaihdella Mikkelin eri laduilla Kalevankankaalla, Urpolassa, Rantakylässä tai Urskissa. Ke 14.3. kaikki ryhmät osallistuvat Saimaa Stadiumin avajaisiin! Tieto harjoitusten paikasta päivitetään Nuorten harjoitukset -osioon.

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan tästä! Paikkoja rajoitetusti. Tiedustelut Johanna, Anssi tai Mervi.

Tervetuloa mukaan seuratoimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti innokkaita ohjaajia, hiihtäjiä ja talkoolaisia. Kysy lisää toimistolta tai johtokunnan jäseniltä. Jäsenmaksun maksamalla kannatat seuramme toimintaa! Huomioi edullinen perhejäsenmaksu.

Lasten hiihtokoulu

Lasten hiihtokoulu järjestetään keskiviikkoisin 10.1. - 21.2.2018 KLO 18-19 Rantakeitaan kentällä!

Ryhmät:

• Lumijengi, 2011-syntyneet, vastuuohjaaja Johanna Suutarinen, 050 3769651
  • Hiihtohurjat, 2009-2010 syntyneet, vastuuohjaaja Anssi Kirvesniemi, 040 912 8160
  • Hiihtojengi, 2008 syntyneet ja vanhemmat, vastuuohjaaja Mervi Hotokka, 040 728 3250

Lisätietoja laskutuksesta ja seuran toiminnasta Mikkelin Hiihtäjien toimistolta
toimisto@mikkelinhiihtajat.fi tai 040 412 3445.

Seuran voitelupalvelu auttaa ke-su Kalevankankaalla.

Ohjelma: (katso tarkempi tieto hiihtokoulun tapahtumakalenterista)

Ke 21.2.   V, Hiihtokoulun olympialaiset

La 10.3.   Hiihtokoulun päättäjäiset Lähemäen koululla, alustava aika klo 15

Hiihtokoulun tavoitteita:

• Hiihdon perusvalmiuksien ja -tekniikoiden harjoittelu

• Mahdollisuus tulla hiihtoharrastuksen pariin

• Hauskanpito ja leikit suksilla sekä uudet kaverit!

PAKKASRAJA ON -15°C, jos hiihtokoulu on peruttu, ilmoitus tulee MH:n nettisivuille viimeistään 2h ennen tuokion alkua. Keskiviikoksi 21.2. on luvattu kovaa pakkasta. Tarkkailemme ennustetta.

Huom: Nimetkää hiihtovälineet!