Koululaishiihdot 2020

Mikkelin Hiihtäjät kiittää kaikkia koululaishiihtojen toteuttamiseen osallistuneita talkoolaisia. Teidän ajankäyttönne ja osaamisenne ansiosta saatiin jälleen onnistuneet kisat aikaan!

Terveisin

Kilpailutoimikunta

 

 

 

Koululaishiihdot 20.2.2020

 

Alakoululaisten Hiihtokilpailut 2020

Tervetuloa 3-6 – luokkalaisten hiihtokilpailuihin torstaina 20.2. Rantakylän ensilumenladulle!

Matka: 3 – luokkalaisilla 1,9 km (eli eivät hiihdä ensilumenladun ensimmäistä mutkaa vaan menevät suoraan sillalle), 4-6 – luokkalaisilla 2,1 km.

Hiihtomuoto: vapaa (yksi perinteisen ura ajettuna)

Sarjat:

  • tytöt 3 lk., pojat 3 lk.             1,9 km
  • tytöt 4 lk., pojat 4 lk.             2,1 km
  • tytöt 5 lk., pojat 5 lk.             2,1 km
  • tytöt 6 lk., pojat 6 lk.             2,1 km

 

Osallistujat: 3 kilpailijaa/koulu/sarja tai jos enemmän kuin kaksi rinnakkaisluokkaa niin +1 kilpailija/rinnakkaisluokka/koulu/sarja. Sarjat on tarkoitettu kyseisen luokka-asteen edustajille.

Aikataulu: Ensimmäinen lähtö klo 10.00. Ensin hiihtävät 3-luokkalaiset ja siitä eteenpäin luokittain. Lähdöt ovat puolen minuutin välein.

Kilpailukanslia: Rantakeitaan aulassa MAHL:n toimistotiloissa klo 9 alkaen: numeroiden jako kouluittain vastuuopettajalle, sekä poisjääntien ilmoittaminen.

Pukuhuoneet: Rantakeitaan pukuhuoneet 1-4 pojille ja 5-6 tytöille. Eväitä voi syödä Rantakeitaan toisessa kerroksessa katsomoalueella. EI SUKSIA SISÄLLE.

Ruokailu: Rantakylän koululla klo 10.00 - 14.00. Rantakeitaan kahvio auki klo 9 alkaen.

Palkintojenjako: Mahdollisimman pian kunkin sarjan jälkeen.  Jokaisessa sarjassa palkitaan 6 parasta.

Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 7.2.  Ilmoittautuminen tapahtuu Mikkelin hiihtäjien nettisivujen kautta https://mikkelinhiihtajat.sporttisaitti.com/koululaishiihdot-2020/ilmoittautuminen/ huom! Samana päivänä kisataan KLL:n aluemestaruuskilpailut, joihin kaikki 5- ja 6 –luokkalaiset osallistuvat automaattisesti omalla suorituksellaan.

Pakkasraja: -16 astetta.

Hiihtokilpailut järjestetään yhteistyössä Mikkelin Hiihtäjien kanssa.

Lisätietoja: paula.ahman@sivistys.mikkeli.fi, puh.  044 794 5485