Materiaalisalkku

Mikkelin Hiihtäjien SM-kultaa Kuopiossa N16-sarjassa voittaneet tytöt (Anniina Neuvonen, Jasmin Kähärä ja Katariina Neuvonen) mitaliensa kanssa. Alkuperäinen kuva Oiva Kähärä.

Mikkelin Hiihtäjät on v. 1934 perustettu hiihdon erikoisseura. Lajivalikoimaamme kuuluvat hiihto, ampumahiihto ja mäkihyppy. Toimintamme on ympärivuotista ja se kattaa kaikki ikäluokat ”naperosta vaariin”, kuntoliikunnasta kilpaurheiluun ja edunvalvontaan. Hiihdosta kiinnostuneet voivat osallistua talkootoimintaan varojen keräämiseksi nuoriso- ja kilpaurheilulle. Seuran päätapahtumia ovat vuodesta 1983 järjestetty Savonia Hiihto ja vuodesta 1934 yli 70 kertaa järjestetty Porrassalmen Hiihdot. Kuntohiihtoon halutaan kannustaa mm. tarjoamalla voitelupalvelua Kalevankankaalla ja aikuisten hiihtokoulu.

Tervetuloa mukaan reippaaseen hiihtojoukkoon!