Nuorten harjoitukset

10.4.2018

Kaikki UUDET ja vanhat tervetuloa mukaan toimintaan. Katso ohjelma viikkokalenterista.

-Harjoitukset vähintään kerran viikossa ulkoharjoituksena, harkkapäivä keskiviikko ja kesto klo.18-19.20. Seuraa ilmoittelua ohjelmasta ja paikasta. Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita mukaan harkkoihin ja huoltajat seuran toimintaan!

-MUISTA: Harjoittele useina päivinä viikolla ja mahdollisesti 2 harjoitusta viikonloppuun/lomaan, muista myös palautuspäivät, jolloin tulee lepoa ja lihaksistolle huoltoa venyttelyn merkeissä!
Monipuolinen harjoittelu on tärkeää, kuten myös erillaiset tehot ja vauhdit. Nämä auttavat kehittymään! "harjoittelussa" on silti hyvä tehdä muutakin kuin hiihtää esim.juoksulenkit, uinti, kuntopiirit/sali, sählyt, sauvakävely, ergosoutu, pyöräily, luistelu jne. antavat monipuolisuutta harjoitteluun. Kuntopiiri/oman painon vastuksena käyttäminen on pääpaino voiman ja kestävyyden harjoittelussa.

-Mikäli olet vailla "yleistä" harjoitusohjelmaa, löytyy se ​Nuorten harjoitukset sivulta->tiedostot kohdasta! Olen koonnut ohjelmaa 4vk jaksoon. Ohjelma on tarkoitettu yleiseksi ohjeeksi harjoitteluun. HUOMIO: ohjelma ei välttämättä kulje käsikädessä kalenterin kanssa yhteisharjoitusten osalta, varmista ohjelma kalenterista!

-Kimppaharkkoja pidetään mm. ampumahiihtäjien kanssa.
Päivistä sovitaan ennakkoon Tuula Hyytiäisen kanssa tuula@hyytiainen.org tai puh 0505701197.

Kilpahiihto/junnujen ryhmän:
Toiveita ja ideoita otetaan vastaan, viestit suoraan Arille. ari_kylliainen@msn.com tai 044 3001177. Meillä on käytössä WhatsApp viestiketju, johon halukkaat lisätään mukaan.
Talviset terveiset harjoitteluun T. Ari K.