Nuorten harjoitukset

1.7.2020

Kaikki UUDET ja vanhat tervetuloa mukaan toimintaan. Katso ohjelmat Minisompa ja Tehoryhmä viikkokalenterista.

HUOM: Heinäkuun yhteisharkat tauolla, elokuussa jatkellaan!

-Harjoitukset vähintään kerran viikossa ryhmissä Minisompa-ja Tehoryhmä. Harkkapäivä yleensä keskiviikko ja kesto klo.18-19.20. Seuraa ilmoittelua ohjelmasta ja paikasta. Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita mukaan harkkoihin ja huoltajat seuran toimintaan!

-MUISTA: Harjoittele useina päivinä viikolla ja mahdollisesti 2 harjoitusta viikonloppuun/lomaan, muista myös palautuspäivät, jolloin tulee lepoa ja lihaksistolle huoltavaa venyttelyt huomioiden!
Monipuolinen harjoittelu on tärkeää, kuten myös erillaiset tehot ja vauhdit. Nämä auttavat kehittymään! "harjoittelussa" on silti hyvä tehdä muutakin kuin hiihtää esim.juoksulenkit, uinti, kuntopiirit/sali, sählyt, sauvakävely, ergosoutu, pyöräily, luistelu jne. antavat monipuolisuutta harjoitteluun. Kuntopiiri/oman painon vastuksena käyttäminen on pääpaino voiman ja kestävyyden harjoittelussa.(alle 14v)

-Mikäli olet vailla "yleistä" harjoitusohjelmaa, löytyy se ​Tehoryhmä sivulta->tiedostot kohdasta! Olen koonnut ohjelmaa 4vk jaksoon. Ohjelma on tarkoitettu yleiseksi ohjeeksi harjoitteluun. HUOMIO: ohjelma ei välttämättä kulje käsikädessä kalenterin kanssa yhteisharjoitusten osalta, varmista ohjelma kalenterista!

-Kimppaharkkoja pidetään mm. ampumahiihtäjien kanssa.
Päivistä sovitaan ennakkoon Tuula Hyytiäisen kanssa tuula@hyytiainen.org tai puh 0505701197.

Tehoryhmä:
Toiveita ja ideoita otetaan vastaan, viestit suoraan Arille.
 ari_kylliainen@msn.com tai 044 3001177.
Meillä on käytössä WhatsApp viestiketju, johon halukkaat lisätään mukaan.
Terveiset harjoitteluun T. Koutsi-Ari.