SAANA LAHDELMALLE NUORTEN SM-KULTAA

3.4.2018

Mikkelin Hiihtäjien nuorten mitaliputki sai jatkoa pääsiäisenä Kontiolahdella kilpailluissa ampumahiihdon SM-kilpailuissa. MH:n Saana Lahdelma voitti pikamatkalla N21 sarjan SM-kultaa. Lahdelma ampui sakot 1+2 ja voitti 7,5 km kilpailussa toiseksi tullutta ja yhtä monta sakkokierrosta kiertänyttä Enon Kisapoikien Riina Sorsaa 43 sekuntia. SM pronssia voittti Seinäjoen Hiihtoseuran Sofia Joronen (1+1) 50 sekuntia Lahdelmalle hävinneenä. Mikkelin Hiihtäjien Elsa Heinikainen ampui sakot 2+0 ja oli kilpailussa kahdeksas 2,11 seurakaverinsa perässä.

M17 sarjassa MH:n Joona Yläharju sijoittui yhdeksänneksi sakoin 2+4 noin viisi minuuttia kultaa voittaneelle ja nollat ampuneelle Lapin Biathlon Tokan Matias Maijalalle hävinneenä. Kilpailun runsaslukuisimmassa N13 sarjassa Pinja Yläharju sijoittui niin ikään yhdeksänneksi. Yläharju ampui hienosti 0+1 ja hävisi kilpailun voittaneelle Kontiolahden Urheilijoiden Inka Hämäläiselle 1,21.