Kilpailuihin ilmoittautuminen

Heinäkuussa 2017 pieni iskuryhmä kävi tutustumassa Kuhmon hopeasomman latupohjiin.

TÄMÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKE KOSKEE VAIN MIKKELIN HIIHTÄJIEN JÄSENIÄ!

Vasemmalta avautuu lomake, jota suosittelemme käyttämään kilpailuihin ilmoittautuessanne.
Piirin alueella järjestettävia hiihtokilpailuja voitte selata Suur-Savon hiihdon nettisivuilta, joilta löydätte alueella järjestettävät kilpailut. Sieltä löydätte tarvittavat kilpailutiedot, jotka sitten ilmoitatte seuran toimistolle.
Kansallisten kisojen tiedot löytyvät osoitteesta hiihtokalenteri.fi.
Varmista, että sinulla on voimassa oleva oikeanlainen lisenssi. Alle 12-vuotiaille riittää Skipassi kaikkiin kilpailuihin. Lisätietoja lisensseistä ja ohjeet täältä.

Seura ilmoittaa hiihtäjänsä keskitetysti kilpailuihin ja maksaa ilmoittautumismaksut.

Lomakkeella voit ilmoittautua kaikkiin kotimaisiin kilpailuihin.
Edelleen voit käyttää myös vanhaa kilpailusuunnitelmaa.

Ilmoittautuminen menee Mikkelin Hiihtäjien toimistoon, missä se käsitelläänn edelleen.

- huolehdi kilpailuihin ilmoittautuminen riittävän ajoissa, esim. kolme arkipäivää ennen viimeistä ilmoitettua ilmoittautumispäivää .

jälki-ilmoittautuneet maksavat itse kilpailun osallistumismaksut

Seuran toimisto puh. 040 412 3445

e-mail toimisto@mikkelinhiihtajat.fi